Uslovi korišćenja

JAT Fashion PRODAVNICA

Opšti uslovi poslovanja JAT fashion internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje preduzeće za trgovinu JAT fashion (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja Internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet (Instagram) prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrašača.

Internet prodavnica je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja Preduzeće za prodaju JAT fashion. Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem, odnosno potrošač u Internet prodavnici.

JAT fashion online store vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice koja je podložna niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge stranice www.jatfashion.rs. Korišćenjem bilo kojeg dela stranice, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

JAT fashion može revidirati Uslove korišćenja u bilo kojem trenutku, ažuriranjem ovog dokumenta. Uslovi korišćenja su obavezujući za Potrošače, te savetujemo da se redovno posećuju, radi pregleda eventualnih izmena.

Proces Poručivanja

Naručivanje možete izvršiti odabirom boje i veličine klikom na kvadratice u kojima su upisane veličine i ucrtane boje. Nakon toga kliknite na dugme "Dodaj u korpu", a klikom na to dugme, sajt će Vas voditi kroz intuitivan proces naručivanja. Ako Vam zatreba pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate na broj telefona 062 975 45 32 ili putem instagram stranica jat_fashion_room/jat_swimsuits.

Način Isporuke

Prodavac se obavezuje da kupljenu robu isporuči Potrošaču na sledeći način:

Slanjem robe preko kurirske službe ( postexpress), postarina iznosi oko 380 din. (zavisno od tezine pakete i visine otkupa) i plaćate je uz primljenu robu. O vremenu dostave Kupac će biti obavešten telefonom od strane kurirske službe. Na dan isporuke Kupac će dobiti poruku od kurirske službe i u toku dana može očekivati paket.

Rok isporuke teče od prvog narednog radnog dana nakon izvršenja porudžbine.Za robu kupljenu preko Internet prodavnice, rok isporuke je 1-3 radna dana od dana prijema porudžbine od strane potrošača.
Molimo Vas za razumevanje za moguća kašnjenja u isporuci u periodima akcija i sezonskih sniženja obzirom da isporuka zavisi od eksternih službi.

Isporuke se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.


Ako su svi artikli dostupni, idu na isporuku. Nakon provere dostupnosti, ukoliko određenog artikla nema, dobićete e-mail o dostupnosti.

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Način Plaćanja

Potrošač robu plaća pouzećem. Potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe. Plaćanje gotovinom pri isporuci robe: Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da vrednost porudžbine podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, kuriru prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Cene U JAT Fashion Internet Prodavnici

Sve cene su iskazane u dinarima. Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period.

Korpa
Ulogujte se

Još nemate nalog?

Prodavnica
0 items Korpa
Moj nalog